Gå til primært indhold
Se vores åbningstider for sommeren her

Karriere

Vores mission er at skabe individuelle glasløsninger,
der bringer lys og velvære.

Kunne du tænke dig at blive en del af Danmarks førende glasproducent? 

Vi er SCANGLAS

SCANGLAS beskæftiger omkring 150 medarbejdere og består af 6 afdelinger fordelt over hele landet. Vi har producerende enheder i Kjellerup og Esbjerg og i København, Odense, Aalborg og Aarhus har vi afdelinger der servicerer den lokale håndværker og småindustrimarkedet.

Vi er en del af Semcoglas Holding GmbH der har hovedsæde i Tyskland. Semcoglas er en af Tysklands største glasproducenter som inkl. SCANGLAS A/S har 1.750 antal ansatte.

Vores koordinatsystem

TILLID Vi tror på hinanden, støtter hinanden, står altid ved vores ord og udtrykker åbent ros og kritik.

ANSVAR Vi gør vores bedste, udfører altid vores opgaver fuldstændigt, samvittighedsfuldt og pålideligt, tilbyder vores kollegaer aktiv støtte, føler os ansvarlige for deres opgaver og træffer modige, konsekvente og hurtige beslutninger.

RESPEKT Vi behandler alle som ligeværdige, taler med hinanden og ikke om hinanden, tager os bevidst tid til vores kollegers bekymringer og bekymringer, anerkender gode præstationer og giver anerkendende feedback.

POSITIV ENERGI Vi er begejstrede for vores opgaver, har altid et smil på læben, afslutter hver samtale med en positiv tone, ser udfordringer og forandringer som muligheder og ser med optimisme på fremtiden.

Ledige stillinger

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men vi modtager gerne uopfordrede ansøgninger. 

Tina Rauff Tonnesen

Vi hører gerne fra dig!

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os. Hvad end du har spørgsmål til en stilling, er nysgerrig på vores virksomhed, eller ønsker at søge uopfordret. Kontakt: 

Tina R. Tonnesen 
HR Business Partner

Tlf.: +45 28 57 33 16
E-mail: tina.rauff.tonnesen@scanglas.dk

 

Herdis Sørensen

For spørgsmål om løn

Henvendelser omkring løn og payroll skal ske til: 

Herdis Sørensen
Payroll

Tlf.: +45 87 23 16 20
E-mail: herdis.sorensen@scanglas.dk

Teamspirit

Teamspirit

Kun dem, der lever holdet, vil opleve succes. På baggrund af denne viden har vi udviklet et unikt efteruddannelsesprogram til vores afdelinger og områder: At leve som et team = opleve succes! Drivkraften hertil kom fra EWE Baskets Oldenburg, der ligesom SEMCO ledes af Hermann Schüller. I begyndelsen af ​​2015 spillede holdet ikke en succesfuld sæson. Der var også uforenelige forskelle mellem spillerne og cheftræneren. Dette blev til sidst erstattet, og Baskets vandt overraskende den tyske cup et par uger senere. Hovedårsagerne til dette var den nye træners autenticitet og menneskelighed og de konsekvent praktiserede holdværdier.

Tillid, ansvar, respekt og positiv energi - siden da har disse værdier ikke kun dannet vores SEMCO koordinatsystem, men bliver også gradvist formidlet til alle ledere på vores lokationer. Forbindelsen mellem konkurrencesport og virksomhedsvirkelighed er altid etableret.

Med et train-the-trainer-koncept forbereder vi vores ledere grundigt på indholdet og hvordan det formidles. Det er så hendes opgave at træne sine teams, at efterleve værdierne og at træne løbende med sine medarbejdere.

Persondatapolitik for behandling af ansøgninger

SCANGLAS A/S er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, og vi tilstræber, at du føler dig tryg ved vores behandling af dine personoplysninger. Vi behandler personoplysninger om dig i henhold til denne Persondatapolitik og gældende lovgivning.

File: Persondatapolitik for behandling af ansøgninger SCANGLAS.pdfDownload fil